Willie Goes Wild

Niet alleen onze koning Willem-Alexander, maar ook wij gaan 27 april uit ons dak.

De herauten gaan ons weer wekken én dit jaar ook Vecht en Veld verrassen en oproepen naar ons dorpsontbijt op het Kerk- plein te komen. Daarna komt er een ludieke verkleedparade voor jong en oud. We vragen alle Vreelanders hun fantasie te gebruiken en zich lekker uit te dossen. Voor koffie met oranjegebak kunnen we terecht in het Dorpshuis.

In de middag hebben we – zoals we gewend zijn – de vrijmarkt, puzzeltocht en leuke spelletjes voor de Vreelandse kinderen. Rond borreltijd gaan we op de Koning toasten met gezellige muziek. Het Oranje comité wil zo veel mogelijk de lokale horeca inschakelen. In de volgende editie van de Vreelandbode komt het uitgebreide dagprogramma. Mariëlle Manten, die ook lid is van het Oranje comité hoopt dat ook veel vrijwilligers zich aanmelden om 27 april de handen uit de mouwen te steken.

 

Mariëlle: “Je kunt een mailtje sturen naar info@koningsdagvreeland.nl. Of meld je gewoon aan bij een van de leden van het Oranje comité.”

Groeten van het Oranje comité:
Jeroen Breggeman (voorzitter), Mariëlle Manten, Jan-Frans Manten, Bart Brouwer, Bertil Mouthaan, Cezanne Philips, Dennis van Genderen, Dennis van Steeg, Nicoline Duijzer, Richard van Monsjou, Kees Hellingwerf en Jet van Fastenhout.